Krotitelko má...

Krotitelko má...

Anotace: ...zoufale potřebuju, aby jsi mě zklidnila ...

Jsem požár lesa
Uhas mě!
Jsem zběsilá jízda
Zbrzdi mě!
Jsem štěkající pes
Umlč mě!
A půjdu poslušně na vodítku po tvém boku

Jsem zloděj a vrah
Zavři mě!
Snažím se utéct
Spoutej mě!
Jsem lítá saň
Zabij mě!
A osvoboď princeznu z mých útrob

Jsem laciná děvka
Kup si mě!
Jsem prázdná sklenice
Dolej mě!
Jsem ledové srdce
Rozpal mě!
A budu bít jen pro tebe

Jsem otevřená rána
Zahoj mě!
Jsem mrtvé tělo
Pitvej mě!
Jsem tvůj otrok
Bičuj mě!
Buď mojí dominou a já ti budu sloužit...
Autor Mareritt, 29.03.2010
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, ilona, bloodysunset, Mraveneček
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow...to bych nečekala, děkuji :)

06.04.2010 20:47:00 | Mareritt

Příjemné, po drobném překopu si to dovedu představit i jako textík k nějaké skladbě...;-)

06.04.2010 09:10:00 | bloodysunset

:)

01.04.2010 10:29:00 | Mareritt

Zajímavé je v tom cítit pohrdání sama sebou(či jak to napsat),ale pěkné.

31.03.2010 07:15:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí