Pozdě

Pozdě

Anotace: Jak se říká: Pozdě bycha honit xP

Otočila jsem se zády
A nechala tě jít
Teď nevím si rady
Já chtěla bych tě mít

Na špatnou cestu
Nechala jsem se svést
Teď ale nechápu
Jak mohla jsem se tak splést

Jinou jsi potkal
Jinou sis vybral
Jinou si políbil
Mě si tím ztrestal

O ničem nevíš
Má to tak být?
Buď se svou ženou
Já budu sis snít

Ve skrytu duše
Potichu doufám
Že skončí to dobře
Napolo zoufám

Čas nelze zastavit
Čas nelze vrátit
Čas lze si žiletkou
Příjemně zkrátit
Autor annuska, 29.03.2010
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: Alexej, honnnzik, Mraveneček, CULIKATÁ, JohnyD., Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a právě ty jizvy co nejdou vidět nejvíce bolí...ty na srdci

29.03.2010 22:59:00 | JohnyD.

Ze špatných rozhodnutí jsou také jizvy na celý život.

29.03.2010 22:08:00 | annuska

žiletky nebrat! jsou z toho jizvy na celý život..

29.03.2010 22:02:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí