Když usnu v noční košili.

Když usnu v noční košili.

Anotace: Člověk unikne všemu, jenom snům ne.

Když usnu v noční košili,
zdává se mi sen pošetilý,
že přijde láska za chvíli
k tomu, kdo dávno touhou šílí.

Přišla v podobě malé slečny,
co kouří drahé cigáro
a já v tom snu byl bohu vděčný,
že ušetřil jsem na fáro.

Ráda se ke mě nastěhuje,
neb dosud bydlí u tety,
lodičky u postele zuje,
...o věnec přišla před léty.

Rtěnku obtiskla na mé sklence,
mou bonitu hned prověří,
že povečeří v podprsence,
když přichvátnu si s večeří.

Kdo by dnes řešil její věnce,
když je víc než jen ztepilá?
...snědla už všechny utopence,
je roztomile opilá.
Autor ota.pé, 29.03.2010
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: Verena, Psavec, Házté, CULIKATÁ, labuť, Anastacia-Jane, Kars, Hazentla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. :-D

01.04.2010 22:24:00 | Verena

Věřím, že takové sny by se měly opakovat častěji... :o)

30.03.2010 10:10:00 | labuť

Tyhle sny zpestřují všední dny
ST

30.03.2010 08:27:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí