Čas

Čas

Anotace: léčí? pomáhá? možná.. snad

Chybí mi všechny ty doteky
Tvé lásky
tak jemně laskající mé srdce
mým rukám
Tvé vlásky
jak je hladí drze.

Pohled s pohledem splyne
pod jarní ubčikanou oblohou
Tě spatřím
a všechno čekání zhyne
a oni nic nezmohou
aby mě zastavili.

Slunce
vítr
déšť
i sám svět
to vše pro mě nebude existovat
jen Ty a já
a Těch pár vět
které si můžeme věnovat.

A pak mě zase život odnese
daleko od Tebe a od nás
a my se na to jako vždy povznesem
s vědomím že vše v lepší promění
sám čas.
Autor Larey, 30.03.2010
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, ilona, WAYWARD, Muscl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Určitě bude líp.

07.04.2010 00:25:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí