Řekni…

Řekni…

Anotace: ...

Řekni mi miláčku pár krásných slov,
řekni mi lásko má, že mě chceš mít.
Řekni mi miláčku písničku z not,
řekni mi lásko, že nikdy mě neopustíš.

Řekni mi, že jsem pro tebe vším,
řekni mi, co už dávno vím.
Řekni mi, že mě miluješ,
řekni mi, že jen mě chceš.

Nebo už raději přestaň mi lhát,
řekni, že chceš se mi jen smát,
Řekni, že šťastný s jinou seš,
že se mnou už nikdy nebudeš!

Řekni…
Autor Adelka, 05.11.2004
Přečteno 703x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí