Tvůj talent

Tvůj talent

Anotace: jsi hvězda:-)

V zářích reflektorů
krásně se vyjímáš,
myslíš jen na hru,
nový život prožíváš.

V pěti vteřinách
změníš sebe samého,
chceme vidět tvůj talent,
nic jiného.

Ukáž všem
co v sobě schováváš,
ten cit, něhu...
...slzy když umíráš.

Miluji když na prknech stojíš
a já dívám se z dola.
Vidím tebe štastného,
tvou radost ze života.

Jsi divadelní hvězda
zasáhla mě ta tvá zář.
Jsem zasažena do srdce,
nepřestávej(pro mě)hrát.
Autor Bereniké, 30.03.2010
Přečteno 407x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Neldor, honnnzik, Mraveneček, CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí