Jediný letmý dotek stačí

Jediný letmý dotek stačí

Anotace: výplod jednoho osamělého jarního večera

Ty jsi mé slunce,
co k obzoru se sklání,
ty jsi všechno,
o čem se mi zdá,
tak přistup blíž
a dej mi svojí dlaní
kus sebe
a s ním ráj na zemi.
Jediný letmý dotek stačí
a pak nám křídla narostou
a šťastní snad až k smíchu, k pláči,
letíme noční oblohou
k měsíci, ke hvězdám a výš
až v náručí cizích vesmírů
si najdeme svou skrýš.
Tam budeš můj a já jen tvá.
A usazeni v Mléčné dráze
pohlédnem dolů na Zemi
a zapomenem na nesnáze
a život krásný zdá se mi,
když v náručí cizích lun a sluncí
my štěstí smíme poznávat
a já ti můžu beze zbytku
celé své srdce odevzdat.
Autor cervena_lentilka, 30.03.2010
Přečteno 465x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Mraveneček, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, párádička-čtu to po několikáté a pořád se strašně moc ráda vracívám!:-)))

30.05.2010 02:37:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí