Jsi sen

Jsi sen

Anotace: Prostě o někom, o kom už můžu jen snít.

Jsi můj sen,
jenž zdá se mi každičkou noc,
jsi můj sen,
jenž má převelikou moc.

Jsi sen,
jenž nikdy mě neopustí,
jsi sen,
abych byla sama, to on nikdy nedopustí.

Jsi jen sen,
sen plný vášně,
jsi jen sen,
já však říkám vážně,
jsi jen sen.
Autor Adelka, 05.11.2004
Přečteno 739x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí