HŘÍŠNÉ SRDCE

HŘÍŠNÉ SRDCE

Anotace: HŘÍŠNÉ SRDCE

Přileť ke mně Anděli, ale ne až v pondělí.
Přileť ke mně teď a hned, chci už cítit ten tvůj dech.
Chci hi cítit, chci ho poznat do tvých očí tajně koukat.

Sehni se a skloň se blíž, než nás jitro rozdělí.
Máš tak krásná ramena a to něco znamená.
A co mě těší ještě víc
pod tvými křídli se cítím líp.

Spíš tak tiše, dlouhé řasy, krásné rty.
Chci tě vnímat, chci tě mít, ale to už by byl hřích.

Přileť ke mne Anděli, ale ne až v ůterý.
Přileť zítra možná v pátek,
těším se jak na svůj svátek.

Někdo zvoní, červenám, to byl jen cizí Pán.
Až přiletíš Anděli, vše se změní v NEDĚLI!!!
Autor Miroslav Deadhead, 16.12.2005
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

jen nevím proč by byl hřích mít anďela... jinak nevim co dodat.. pis dal :)

19.12.2005 22:06:00 | Meliorist

Trochu to uprav,poku to má být básnička,tak se měla rýmovat,jinak pěkný.

19.12.2005 09:14:00 | ANT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí