Vzpomínky na Tebe

Vzpomínky na Tebe

Anotace: ..

Rosa na trávě
po které jsi kdysi chodila.
Přičichnu k ranní kávě,
podívám se na tvá nahá chodidla.
Je to už pár let,
však nemohu zapomět.
Vpila ses mi do kůže
jako kapka inkoustu.
Klavírní hudba,
se rozprostře v sálu.
Tvá oblíbená píseň.
Já ti ji stále hraju.
Ale slyším ji sám.
Není to klam.
Je to skutečnost,
kterou si přiznat nechci.
Není to lehčí,
jak jsi říkala.
Smutek a deprse --
co nikdy nezanikají.
Naopak --
vznikají.
Chci tě mít u sebe.
Cítit tvůj dech na mé tváři.
Neříkej mi lháři!
Já pravdu mluvím.
Já se snad nikdy neprobudím.
Z toho snu,
z té noční můry.
Hlas jakoby z hůry
mi nalhával,
že jednou, že jednou
to skončí,
já vím že ne.
Vím a taky povím.
Ty se nevrátíš,
už ne....
Autor sypinka, 31.03.2010
Přečteno 392x
Tipy 8
Poslední tipující: Maryje..., Noc17, Zorenka Ježková, honnnzik, ta.cupka, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí