Vlasy

Vlasy

Anotace: Už zase se to mění v snění!

Jó.., to byly časy,
pane, budeme si hrát,
to jsem měl ještě vlasy,
a síly... tak akorát.

Všechny struny hrály,
to co jsem zrovna chtěl,
oči se mi smály,
a celý jsem se chvěl.

To byly časy zelené,
mírně řečeno,
zkouřené ...

Kolikrát mě napadlo,
že k pití
je i kloktadlo
Takové to bylo žití!

A s láskou kříž.
Jak jetel v kravské tlamě,
jak přes růžovou mříž,
se stále směje na mně.

Co teď?
Je pozdě?
Je to pryč?
Když říkám, že to bylo?!
Jistěže.

Ale naštěstí si to pamatuju.
Takže.
Díky, Davide.
(A nebyl bych to já...
měj se, Jano.)
Autor Cucumber, 31.03.2010
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Maro Deives, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cože? pane budeme si hrát je tak ze 60. let, ne? tak starý/á ještě určitě nejste :-)
moc dobrá báseň :-)

25.07.2010 23:38:00 | Maro Deives

Líbí!

31.03.2010 22:03:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí