Smrt

Smrt

Anotace: Ach světe.

Jdeš mi v patách den co den,tenhle život není jako krásný sen.Probouzím se a usínám,žiji a umírám.Stojím na okraji tohoto světa,doufám,doufám v sebe,doufám lásko jen v Tebe.Bojím se jít.Promiň bojím se žít.Nesu srdce Tvé v náruči mé.Chtěl bych s Tebou lásko má být a zaroveň tak moc nechci žít.Miluji tě a jsem jen Tvojí duší,jsem jen otrokem Tvým,jsem jen závan větru ve Tvých vlasech,jsem Tvůj stín,jsem a mizím.Mizím,pro život tvůj si beru ten můj.Miluji Tě,dýchám!
Autor SAP, 31.03.2010
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí