To už nejsem já….

To už nejsem já….

Anotace: ...

Chtěla bych na papír napsat pár řádků,
napsat pár hezkých slovíček.
Ráda bych vrátila pár krutých pátků,
opět chtěla bych svítit jak měsíček.

Mé oči vlhnou, padají z nich kapky solí,
myšlenky na lásku se kamsi ztrácí,
ne, tohle nepřebolí!

Milovat bylo pro mne velmi důležité,
on byl ten pravý.
Proto je pro mne teď tolik kruté,
že právě ten můj drahý,
už nikdy mě nepozdraví.

On totiž z mého srdce kamsi se vypařil,
ztratil.
A to srdce zabil.
Autor Adelka, 05.11.2004
Přečteno 611x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí