You tooo :-))

You tooo :-))

Anotace: ..

Jsi jako bouřlivý vítr, který se prohání ve vzduchu, jsi jako KITE..
každý ulehnutí do perutí, co za tebou odnese mě snad..
WITH OR WITHOUT YOU, to je to co děsí mé velké srdce,
mou hlavou se prohání ta myšlenka, co bojí se tak trpce..
Jsi ANGEL OF HARLEM, který nademnou drží stráž,
jsi ten, co drží prst na mých ústech a říká:,, moc se ptáš"
Jsi ONE, nebo první, co probudil mou touhu tam někde v hloubi,
kde láska, cit a něha se tam někde snoubí a čeká záchvěv těla,
na co dlouho už sem se zeptat chtěla..
Tvé slova příjemně pálí jako ELECTRICAL STORM,
udělám co budeš chtít, zasadíme společně náš strom..
bude to strom, který nás povede životem..bude to náš
BEAUTIFUL DAY, nikdy žít ani chvilku bez něj..
možná tě každý den napadá- I STILL HAVEN'T FOUND,I'M LOOKING FOR,
ale tím se trápit nemusíš, ani já to někdy nevím,
možná pak se stane, že ze svého života trošku slevím..
stebou je to pokaždé jako když otevřu WINDOW IN THE SKIES a vidím do tvé duše,
do tvého nitra, jako bych si byla jistá, že srdce tolik tluče..
Tvé vlasy jsou jak zimní WILD HONEY, snad ani hrát nemusíš na dvě strany,
vím že to je MAGNIFICENT,jako tvůj hlas, co má krásný akcent..
žijeme v GOD'S COUNTRY, jen nevíme, zda je to on, co nás může soudit..
tolik věcí, myšlenek, pocitů v sobě dál nedostižně necháváme proudit..
necháváme se unést a já stebou vždy čekám, kdy přijde ta MOMENT OF SURRENDER,
abych se ti odevzdala a ukradla tu silnou část našeho já a ty...
vím jen jedno, že ALL I WANT IS YOU ....
Autor Lindule, 01.04.2010
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí