Malá skvrna..

Malá skvrna..

Anotace: .. na Slunci

Malá skvrna na Slunci
v noci je, víc jich není
na téhleté redukci
zásluhu má řešení

přípravy mého lože
pro lásku v bezvědomí
poněkud chladné louže
kýžené k ní soukromí

skýtají magnetické
maxima vřelých citů
lásky Slunce a lidské
po doušcích ze rtů pitu

výbuch protuberancí
završí noc.. co je jitro
v smírném paprsků tanci
není-li pralží chytrou?
Autor Petbab, 01.04.2010
Přečteno 276x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Lota, PANGÁSIUS, ilona, Kars, Psavec, toužím.jít.dál, hašlerka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...magnetická to básnička...moc krásná...

01.04.2010 18:17:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí