Prostě Láska =*)

Prostě Láska =*)

Anotace: To jsem vymýšlela sama, fakt! Je to vidět, že?! Ale je to hezký, ne?!?!! (je to původně o mojí kámošce....)

Blondýnka šla cestou krátce,
potkala hezkého chlapce.
Chlapec děvče oslovil,
dívka se usmála ze všech sil.

To byla láska na první pohled,
zamilovaný pár je na dohled.
Lásku slíbili si na dlouhé časy,
a nikdo nemá proč stěžovat si.

Dva zamilovaní přísahali lásku,
jejich vztah nedrží jen na provázku.
Mají se rádi ze všech nejvíce,
závidí jim i opice.

Děvče krásné jako růže,
a ten chlapec - ach můj bože.

Pokaždé když se potkají,
věčnou lásku si slibují.
Mám tě rád - říká jí on,
mám tě ráda - říka mu ona.

Není to románek co trvá krátce,
"pan nejmenovaný" slíbil lásku Šárce.
Autor janička-s, 16.12.2005
Přečteno 620x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí