Tichý buřič, smutný klaun

Tichý buřič, smutný klaun

Anotace: ----

Chci tě chytit do dítě,
a dát ti svobodu,
miluji tě celým srdcem,
ruku v ruce, spolu nikdy nejdem,
miláček žen, všemi opuštěn

Znám toho hodně,
a svět je mi nejasný,
vzdělaný negramot,
a svět leží mu,
u ošoupaných bot,
miláček žen, všemi opuštěn

V záři noci vstupuji,
a s dení tmou odcházím,
jsem rek co bojí se měkýše,
jsem vrána, která padá do výše,
miláček žen, všemi opuštěn

Tichý buřič, smutný klaun,
pořád mezi lidma, stále sám,
a řvát blahem mám, když se smutkem otřásám,
miláček žen, všemi opuštěn
Autor Peaceter, 01.04.2010
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Ejí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost zajímavá báseň hezky vystavěná mohl by to být i text písně....krásné výrazy líbí se mi to:-)

13.04.2010 11:31:00 | MorrisonJim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí