Remorkéry

Remorkéry

Anotace: ..Smíchovská

Remorkéry

Raněné remorkéry
oddechují na ramenou černého Smíchova.

Trochu tepla, láhev rumu, ulice Zborovská
a ty labuť, co ještě neutekla.

A všude kolem chlapi s kotvou na zápěstí,
hluboký hlas, píseň co znám.

Maruško, miluju tě.

Má žiletka. Poslední holka.
Chladná, věrná a nelítostná.

Na poslední verš, poslední ráno, první ne a kdo ví jaké ano.

Někde končí tyhle cesty. V soli řekl bych..
Autor Eliott Fargley, 01.04.2010
Přečteno 397x
Tipy 19
Poslední tipující: Jakule, ilona, Koza, Psavec, CORONATION, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, ziriant, zenge, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý ST

02.04.2010 00:06:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí