Tak blízko je daleko

Tak blízko je daleko

Anotace: Vyznání lásky, tentokrát pro jinou. Poprvé co cítím něco k jiné osoboě a silněji.

Sbírka: Jen pro ni

Přešel bych oceány za tvým stínem,
kde válka se setkává s mírem.
Za tvoji něhu život bych svůj dal,
tenhle boj jsem už možná vzdal.

Nočním městem procházím sám
a v hlavě jedinou myšlenku mám.
Jsi tak blízko a přitom daleko.
Mé srdce je z tebe naměkko.

Nemohu se tě dotýkat.
Nemohu být s tebou.
Zbývá mi jen vzlykat.
Jsem jen sám se sebou.

Čtyři stěny bytu na mě zírají
a má ústa smutně říkají.
Jsi tak blízko a přitom daleko.
Mé srdce je z tebe naměkko.

A tak nakonec můj život končí.
O samotě do země pohřben.
Světlo svíčky nad hrobem tančí.
Jsem naplno této myšlence otevřen.

Na mém náhrobku jest napsáno:
Jsi tak blízko a přitom daleko.
Autor Richard Ježek, 01.04.2010
Přečteno 464x
Tipy 6
Poslední tipující: Estan, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné ST

02.04.2010 08:16:00 | xoxoxo

bude líp, jinak celkem povedená..

01.04.2010 21:39:00 | Estan

Děkuju, ale smutná tak jako jsem já.

01.04.2010 21:09:00 | Richard Ježek

Moc hezká,líbí se mi.

01.04.2010 21:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí