Proč

Proč

Anotace: ...

Lásko, proč?
Proč nemůžu tě mít,
Proč patříš jinému,
A proč já tu smím jen smutně snít?

Přinutilas mě milovat,
Díky tobě žiju a vím co je pocit lásky,
Já nechci svých činů litovat,
Však čelo mé, zdobí teď vrásky.

Chvíle s tebou a život zdá se býti krásný,
Myšlenka na tebe, ten pocit spásný…,
Oddávám se dokola tomu toužebnému snění,
Ale ta realita proklatá, ta vstřícná není….
Autor Mins, 01.04.2010
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, ilona, TetaKazi, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

au..

03.06.2010 12:23:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí