Netrap mě..

Netrap mě..

Anotace: Nedá se to nijak jinak nazvat, láska je prostě krutá..

Pomalu zavírají se mi oči,
vkrádá se do nich spánek.
Všechno se se mnou točí,
najednou na tváři cítím příjemný vánek.

Myslím na tebe, lásko má,
zda na mne také vzpomínáš.
Navždycky chci já být jen tvá jediná,
proč na svou bývalou každý večer myslíváš?

Proč lásko stále jsi se mnou, když jinou mít chceš,
proč neřekneš mi, ať nechám tě jít?
Mé srdce bys zranil,
mou duši zradil,
avšak udělal bys líp,
kdybys přestal mi lhát,
přestaň konečně snít,
přestaň mě mít rád.
Autor Adelka, 05.11.2004
Přečteno 1188x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí