Umění žít

Umění žít

Anotace: ...

Chtěla bych být bláznem
Dítě co klidně usíná
Probouzí se s ránem
Který chlad noci popírá

Chtěla bych být motýl
jenž křídly zvíří prach
duší nevinnou
co nikdy nezná strach

Chtěla bych být mlhou
Jež obraz skrývá
Myslí nespoutanou
Co barvy mu dává

Chtěla bych a můžu být
Stačí mi jen umět snít
Autor Lenna, 17.12.2005
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přeju hodně krásných snění ať z nich čerpáš inspiraci

17.12.2005 17:40:00 | mexico

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí