Můj První

Můj První

Anotace: báseň o mém panu Prvním...viď Any

Sbírka: První

Mně chybí Tvé krásné oči,
miluji Tvůj pohled co se za mnou točí.
Toužím vidět pohled plný vášní,
cítit jej, je pocit zvláštní.
Chybí mi Tvé vlásky,
obsahují dotek plný krásy.
Toužím dotknout se jich,
a pobláznit se z nich.
Barvu medu mají v sobě,
proplétat se jimi chtěla bych k Tobě.
ještě víc chybí mi Tvé oči.
mé touhy jak u studánky se v nich smočí,
jak hluboké tůni jsem se ztratila,
Tve lásky jsem se napila.
Jsem jí plná sic,
vsak chci jí ještě víc.
Chybí mi Tvá líčka,
jsou sladká jak dvě jablíčka.
Miluji Tvá oční víčka.
jsou zářivá jak dvě sluníčka.
Chybí mi Tvůj nosík.
Líbat jej za chladných nocí.
Chybí mi Tvé rty.
Sladké jako jahody,
mají chuť Tvou,
heboučkou, milovanou něhou,
laskou ke mně tak jemnou.
Dotýkat se jich s vášní stejnou
jako Ty s semnou...
Chybí mi Tvé dlaně.
Kopečky na rukou, prstíky...
jen s nimi...
s Tebou..
zažiji slasti...Díky.
Autor Estel ningue, 03.04.2010
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip.**

03.04.2010 23:13:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí