Jsi

Jsi

Anotace: Mé nejlepší kamarádce k narozeninám

Jsi polovina mojí duše,
jsi vlahou rosou ranní.
Jsi má sponka do vlasů,
jsi má krásná paní.
Jsi bílou barvou malíře,
Tvé jméno já vytesám
na skály a pilíře.
Jsi atlantidou,
co zmizela pod vodou,
úzké cestičky,
jenž ke štěstí mě dovedou.
Jsi laguna v písku ztracená,
jsi holubice z dlouhé poutě vrácená.
Jsi má minulost, mé šílenství.
Budeš má budoucnost,
mé poselství.
Autor Lenny, 17.12.2005
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Fantzaie plná barev. A možná ještě víc:-) pěkný, líbí. Je krásný něco takovýho slyšet. A ještě víc je něco takovýho říct.

21.12.2005 17:24:00 | Hradečák

takový dárek by se mi k narozeninám taky líbil....moc hezké

17.12.2005 17:34:00 | mexico

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí