Malířka

Malířka

Anotace: ..s příslibem malovat pravdu

Sbírka: Věnováno TOMu klukOVI

Přemýšlím,
co je špatně.
Jak malíř
na novém plátně
si dělám skicy
donekonečna
jeho tváře.

Nejsem idealista.
Snažím se vystihnout
jeho potměšilý úsměv,
frustrovaný pohled,
tvář anděla
bez svatozáře,
bez cudnosti.
Baví ho dělat špatnosti,
ale pro přátele by se rozdal.

Však každá mince
má dvě strany.
Stačí, abys ho lépe poznal.
Autor Nussichoco, 04.04.2010
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dvě tváře,v tom máš pravdu.
Báseň za eSTé...

04.04.2010 12:28:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí