vnímám a snívám

vnímám a snívám

Anotace: sama víš

3.4.2010 23:50

vnímám a snívám

Vnímám a snívám
o nás dvou
tajné přání mám

Vnímám Tebe celou
a jen Tebe v srdci mám
když snívám
do postele sám uléhám
s úsměvem na tváři
s myšlenkou o nás dvou
a životě
jež by mohl být

Vnímám a snívám
o nás dvou
krytí peřinou
s doteky
něžnými polibky
spolu spojeni
v jeden pár

Vnímám
v ruku v ruce s Tebou
jarní procházkou parkem
kde začíná vše kvést
pod taktovkou
slunečních paprsků
s polibky
jež Ti patří a slovy
jež nerada slyšíš
miluji Tě

Vnímám
na Tebe myslím
cestou svou
a nepřestávám snít
jak vlahý vánek
fouká do Tvých vlasů
a já hledím
do Tvých něžných očí
s vyznáním svích citů
jež Ti patří

Jdem parkem
plných jarních květů
jež poodhaluji
Tvou jemnou krásu
s pocitem štěstí
jež Ti chybí
pohlazením
jež dává důvod tu být
chvilkami
jež Ti chybí
s něžným pocitem
konečně žít.....
Autor JarekBrnoCz, 04.04.2010
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Antares, carodejka, Tacca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji Ti pravdu bdíš :-)

08.04.2010 19:43:00 | JarekBrnoCz

Krásné jako vždy, plné lásky a citu.

07.04.2010 20:07:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí