UŽ NECHCEŠ ČÍST MÉ BÁSNĚ

UŽ NECHCEŠ ČÍST MÉ BÁSNĚ

Anotace: ...

Včera když zapadalo slunce až po okraj
A z pater domu zněl zvuk klavíru
Vzpomněl jsem si že zemřel Rick Wright
A že mám popsán další list papíru

Že něco skončilo a nezačalo nové
Jako by z nebe andělé pěli
To nebe barvy fialové
Jak šaty z plesu Gabriely

Miliony čerstvých ambasadorů rána
Iluze krvácí porbuzením
A láska naše-černá vrána
Budí mě před vším sněním

Ze slunce dneska svítí
Jeho odvrácená strana
Snad proto vadne kvítí
A básni zvoní hrana

A po soumraku zase black night
Vzpomínky lezou ze všech míst
Že vlastně zemřel Rick Wright
A ty mé bsáně již nechceš číst
Autor jethullfan, 04.04.2010
Přečteno 372x
Tipy 9
Poslední tipující: Oťas, ilona, Niky88, Iwetta, Annie the wolf, PPetrushka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové básně čtu ráda..krása která zasáhne ST!

17.04.2010 00:50:00 | xoxoxo

Líbila se mi a četla se mi hezky.

04.04.2010 18:52:00 | PPetrushka

Ale my v modru je chceme číst,tak piš dál,hezky píšeš a dobře se čteš!A usměj se:-)).Takhle Ti to sluší:-)

04.04.2010 16:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí