I love you baby \ Miluji tě , má Lásko

I love you baby \ Miluji tě , má Lásko

Anotace: Tak toto "dílko" jsem složil na přání kamaráda. Je to anglicky a bylo prezentováno formou písně. Až to lépe nazpíváme, tak sem možná přihodím i odkaz. ;-) Dole je i překlad této básně (písně). ENJOY IT :-)

i love you baby
i cant sleep at night
why dont u call me baby
I can make all things right

ReF:

Ohh, my baby my baby
I want you here tonight
my baby my baby
Our night is tonight


Tomorow doesnt have to be, baby
Last night its tonight
So dont punish me, baby
Forgive me, what I have done


ReF:

Ohh, my baby my baby
I want you here tonight
my baby my baby
Our night is tonight


So come over me baby
We make it up tonight
I wont cry bcs you baby
Come, be with me, tonight

ReF:

Ohh, my baby my baby
I want you here tonight
my baby my baby
Our night is tonight


You have so hurt me baby
you left me alone that night
I still think about you baby
I wont ever sleep at night


ReF:

Ohh, my baby my baby
I wanted you by my side
my baby my baby
I´m going towards white light


Překlad:
Miluji tě, má Lásko
Nemůžu v noci spát
Proč mi nevoláš, má Lásko
Můžu dopořádku všechny věci dát

Ref: Ohh, má Lásko, má Lásko
Chci tě mít dnes večer tady
Má Lásko, má Lásko
Dnešní noc je naše

Zítřek už nemusí být, má Lásko
Dnešní noc je nocí poslední
Tak mě netrestej, má Lásko
Odpusť mi, co jsem udělal.

Ref: Ohh, má Lásko ....

Tak přijď ke mně, má Lásko
Dnes v noci si to vynahradíme
Nebudu kvůli tobě brečet, Má Lásko
Přijď a buď dnes v noci se mnou

Ref: Ohh, má Lásko ....

Tak strašně si mi ublížila, má Lásko
Nechala si mě v noci samotného
Pořád na tebe myslím, má Lásko
Nikdy už nebudu spát

Ref2: Ohh, má Lásko, má Lásko
Chtěl jsem tě mít po mém boku
Ohh, má Lásko, má Lásko
Teď jdu za bílým světlem.
Autor PECEN-chleba, 04.04.2010
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí