Láska až za hrob

Láska až za hrob

Anotace: Věnováno Keke.

Sbírka: První básně

Hřbitov jedinným místem byl,
část života jsem zde žil.
Stál tam nocí i dnem,
hřbitov, zůstal jedinným snem.

Stával nad hrobem člověka.
K němuž cesta daleká.
Stával tu dnem i nocí,
poután myšlenou mocí.

Díval se nesměl uchopit.
Proč? Nemohl to pochopit.
Slyšel a nesměl poslouchat.
Proč? Nemohl naslouchat?

Dal jedinné co měl,
srdce, nezapoměl.
Ale ani ono pomoct nemůže.
Jeho láska všechno přemůže.
Proto řekl: "Sbohem země! Má lásko pojď ke mně!"
Autor Truth, 04.04.2010
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí