Zklamání

Zklamání

Anotace: Znovu mě zklamala, tentokrát jsem to ale nečekal. Rána pod pás. Nechtěl jsem tomu věřit, proto to tak bolí...

Srdce svírá temná síla,
hlavou pluje šedý mrak.
Dómu víry padla zdiva,
z iluzí zbyl už jen prach.

Oči vidí uši slyší,
krutou pravdu den co den.
Srdce pláče hlava neví,
jak se z toho dostat jen.

Světlo lásky hoří stále,
já však už ho nevidím.
Bolest zrak mi oslepila,
a já bloudím jako stín.

Kdo mi podá ruku svojí?
Kdo mě k světlu povede?
Kdo mi vrátí víru mojí?
Kdo jen kdo to dovede!
Autor Merlinn, 04.04.2010
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Iwetta, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Houda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Culikatá to pochopila dobře ;-)

05.04.2010 14:05:00 | Merlinn

Brzy přijde jiná víla
aby špatnou hodnou nahradila
dá Ti od srdíčka klíč
a vše špatné-bude rázem pryč.Uvidíš:-))).Třeba už dnes-utíkej koledovat.

05.04.2010 10:03:00 | CULIKATÁ

Ta co Ti světlo zhasla,
rozsvítit by ho mohla.
Jen ona zná ten spínač,
k tvému srdci klíč...

Vítej!

04.04.2010 22:20:00 | ta.cupka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí