zoufalá

zoufalá

Anotace: v koncích..:(

SMYSL -- ztracen.
V iluzi snění
zemětřesení.
duše pláče
doufá skrytě
řekni první
miluji tě.

NADĚJE -- klesá.
s každou chvílí.
ráj i peklo
pomatení.
slzy tvurce
moje srdce
v nahotě slov
prosí o domov.

LÁSKA -- nikde.
impulz štěstí
konec zrady
nepomáhaj
babský rady.
řekni, prosím
co se děje
kam to se mnou
s tebou spěje.

NEJISTOTA -- otazníky
pocity pekla
vykřičníky
nenávisti plné tváře
smutné zápisy do diáře
zoufalství a špatné činy
pocit křivdy, pocit viny.
Autor klajusenka, 04.04.2010
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ta.cupka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, moc se mi líbí...*:)

31.10.2010 18:18:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí