o lásce

o lásce

Anotace: proste to co citim

Láska

Láska je svině největší,
ale občas i potěší.
Víc než-li však potěší,
se kvůli ni každý rozbrečí.

Každý jí má rád,
dokud mu jí má kdo dát.
Láska bývá krátká i dlouhá,
však na srdci zůstane vždy šmouha.

Pro někoho hrůza, děs.
A pro někoho otevřený les.
Milovat je tak krásné,
krásně se skládají básně.

Avšak někdy je plná bolesti,
a na cestě k ní je plno rozcestí.
Miluj a buď milován,
protože když miluješ tak si pán ;)
Autor E2, 04.04.2010
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: PoeziGirl, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super tip, za skvěle se doplnující verše a za pravdivé pojetí lásky

11.04.2010 19:36:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí