Moje nálada

Moje nálada

Anotace: život je hra

Osude, jak se ti bránit mám?
Skrýváš se v ústraní a taháš jen za nitky.
Tak řekni kdo je větší srab.
Já, či zmrd co nemá výčitky?!

Jen házej klacky pod nohy,
S menší či větší obtíží je přeskočím.
Ale nehraj si u mě s láskou,
To bolí, na to já nestačím...

Směju se tobě, jak ty směješ se mně!
I chvilka lásky má sílu.
Kašleš na mě, nevadí...,
Miluju! A v to mám víru.
Autor Mins, 05.04.2010
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Javavia, ilona, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí