Strom

Strom

Anotace: O tom stromu který vidíte když se podívate z okna :)

Na poli k nebi tyčí se strom
K nebi tyčí se na širé pláni
Kolem létá hejno vlaštovek
Co zrní zobou mu z dlaní

Na kopci sahá k nebesům
A já ho zdáli pozoruji
On k sobě krásu tahá
A schovává ji do etují.

Pod jeho stínem sme se prve milovali
Větší krásy nebylo už nutno
Ted ho pozoruji zdáli
A je mi,lásko je mi smutno

On přežil silné větry
I přívalové děště
K smrti chyběly mu metry
Ale on žije ještě
...a my jsme zapoměli.
Autor Básničkáříček, 05.04.2010
Přečteno 412x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, Sýkorka07, Rootness, Alien.v.v.s., jita.1965, Maro Deives, Květka Š., Lina, Radek.oslov.Šafárik, Házté, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Často se zapomíná.. škoda tomu.. Nádherná.

02.07.2010 14:54:00 | Sýkorka07

pod tmavočervenými jeřabinami
zahynul motýl mezi karabinami

06.04.2010 23:01:00 | ludmil

Pěkné a vítej...

06.04.2010 20:40:00 | Květka Š.

zapomenout se nesmí St

06.04.2010 13:06:00 | Radek.oslov.Šafárik

hezké ST

06.04.2010 09:46:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí