Pro co žít

Pro co žít

Anotace: Ani nevím, jak jsem na tohle přišla... prostě jsem začala psát a tohle z toho vzešlo

Stojím a zírám do temných vod,

jak pode mnou pění a hučí.

Mořský příboj volá, láká

dolů do svého náručí.


Stojím nad ním a přemýšlím,

vzpomínám, jak mi Tvůj hlas zněl.

Byl jak volání nebeského anděla.

Žel, na bělostných křídlech odletěl.


Tehdy jsem ti chtěl znovu říct,

zašeptat: "Lásko, miluji Tě."

Tys však řekla ta dvě slova,

řekla jsi mi: "Nechci Tě."


A stejně jako poprvé

i teď mé srdce krvácí.

Ani čas tuhle ránu nezahojí,

bolest, ta se neztrácí.


A já tu mlčky naříkám,

už nemám důvod žít.

Mé srdce navždy hořce pláče,

už nemá pro co bít.


Stojím a zírám do temných vod,

jak pode mnou pění a hučí.

A s poslední myšlenkou na Tvůj hlas

skočím do jejich náručí.
Autor Avari, 05.04.2010
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neskákej, přijde jiná a ta si tvé lásky bude vážit...

05.04.2010 14:32:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí