Rozněžnělá kočka

Rozněžnělá kočka

Anotace: ...

Schyluje se v Tvých spáncích k šelestu beztíže,

celou noc se Tě a sama sebe ptám, v jakém čase jsi to žil,

já tu jsem jak lvice, co líže si virtuálně své neviditelné rány,

pojď ke mně skrze křehké spánky našeho bloudění na tomto světě,

co zůstalo za okenními rámy a oprýskanou zdí,

a pak proměň se ve stříbrného osvíceného sokola,

co svými letkami dosáhne mého raněného klína,

přišpendli si nadhled a elegantní kabelku moudrosti,

štípni se do srdce a do křídel vlož jelení lůj a lesk mých rtů,

mne to strašně láká, prožít ten adrenalin lidského bytí.
Autor Martin Kredba, 05.04.2010
Přečteno 627x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Jana M., CULIKATÁ, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už ten název láká

03.05.2024 18:40:43 | mkinka

zajímavé ST!

06.04.2010 09:42:00 | xoxoxo

Wow, bezva obraty :o)... mňau :o))

05.04.2010 20:10:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí