Pracovní název "Láska"

Pracovní název "Láska"

Anotace: nepotřebujete Redbull, abyste měli křídla :)

Sbírka: Myšlenky

Přichází po špičkách,
nikdo ji neslyší,
přichází z nenáhla,
vznáší se v ovzduší.

A když se rozhodne udeřit tvrdě,
srdce se roztluče
a s chladnými city
to vypadá bledě.

Na nos vám nasadí duhové brýle
a to, co zdálo se jen černé a bílé,
rozkvete štěstím.

Každý krok do prázdna
silným poutem jistí
a rychle, než mozek to zjistí,
vás vyzvedne k oblakům.

V té mrazivé výšce
vysoko nad zemí,
poznáte, že jste si souzeni.
Autor Le ver luisant, 05.04.2010
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, mida, ilona, PIPSQUEAK, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

22.05.2010 15:23:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí