Jednou takhle v noci

Jednou takhle v noci

Anotace: Jednou takhle v noci během necelé půlhodinky byla složena tato píseň nebo báseň,jak chcete.

Jednou takhle v noci řek jsem si dost
Dyť jsem jak dva cvoci myslíci na minulost
Víčka k zemi klesaj a ty asi už spíš
Jednou takhle v noci jsme si k sobě blíž

Jednou takhle v noci do tmy fokus hraje
slova skládaj věty tebe nevýmaje
Co teď asi děláš možná o nás sníš
Jednou takhle v noci jsme si nějak blíž

Jednou takhle v noci v ponurém osvětlení
Jako dva psi v kotci cítíme se poškozeni
Nad námi nebe mezi námi mříž
Jednou takhle v noci jsme si nějak blíž.

Jednou takhle v noci řek jsem si dost
Jsme cvoci bez pomoci jsme tu pro radost
Tak zhasni světlo a půjdeme spát.
Autor Básničkáříček, 06.04.2010
Přečteno 384x
Tipy 13
Poslední tipující: Sýkorka07, Rootness, Psavec, Maro Deives, Květka Š., carodejka, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ, Flamy, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky moc :)

06.04.2010 17:50:00 | Básničkáříček

Teda, tahle básnička /písnička/ se mi moc líbí;)

06.04.2010 16:01:00 | Lina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí