Až...

Až...

Anotace: ....

Až, zavřu vrátka naše domu
Vryj nožem do toho stromu
Srdce co protíná šíp
Uvnitř naše jména
Nic víc...

Až, projdu cestou kolem stromu
Mé oči budou v jednom bolu
Uvidím Ty skryté vzpomínky
Co mě budí chvilku od chvilky

Až, vrátím se jednou zpět k
Tvému jménu. Nahlas zakřičím
jednu větu.Třeba celému světu
Jak miluji polibek na mém retu

Až,se probudím do krásného rána
Projdu městem tam do neznáma
Najdu schránku s číslem neznámým
Napíšu zprávu nám dvěma nevratným

Až,nastane den,kdy pokácíme strom
Pak zeptáš se proč právě on..
Byl srdcem raněný,uvnitř skomírá
stářím a letmou nadějí...


Až zasadíš nový, už nebudeme(("Já a Ty"))
Autor Kett, 06.04.2010
Přečteno 501x
Tipy 13
Poslední tipující: Koza, ilona, Ismedea, hašlerka, labuť, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám...ST!

07.04.2010 12:42:00 | Koza

Ne a ne,nenechat uhynout:)Ilča moc moc prosí:)))

07.04.2010 00:53:00 | ilona

Já také nééé Kett:-))

06.04.2010 13:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí