Náš den

Náš den

Anotace: Není nic krásnějšího...a jestli ano,seznamte mě s tím

Do horkého rána vlají hřívy koní..
Vzduch svobodou nám dvěma voní.
Pod kopyty se tráva k zemi vine.
S tebou čas rychle,jak řeka plyne.
Z koňského hřbetu má svět příznivější tvář.
Teď nevíš,co znamená podlost,zlost,či slovo lhář.
Koňská nevinnost neumí lhát.
S jejich dokonalostí nemusíš se bát.
Je nám krásně,ať to trvá do skonání..
V dnešní den se naše srdce lásce neubrání...
Autor Rootness, 06.04.2010
Přečteno 379x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, Lugburz, Eru Alonnar, Ismedea, Agniezka, CULIKATÁ, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co krásnějšího může být, to přeci jsou sny které můžem žít.
Mít náruč otevřenou a před sebou hezkou zem.
Chodit světem a být volný i když sám a proti všem:-)

09.04.2010 19:03:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí