Lásko má

Lásko má

Anotace: Jsi stále stejná, jako dříve ?

Máš chuť stále takovou jako tehdy?
Jako tehdy, kdy jsi mne prvně políbila...
Máš vůni stále takovou, jako tehdy?
Jako tehdy, co jsi mě jí prvně omámila...
A co tvůj úsměv, nezměnil se alespoň ten?
Možná,že polkud ano, už bych se do tě nezbláznila...
Ale věc se má jinak, milá má!
Já jsem blázen, kterého zachrání asi jen láska tvá..
Autor Ailise Bedmin, 06.04.2010
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí