Proč jsem stále nepřestal...

Proč jsem stále nepřestal...

Anotace: At už je to jakkoliv osobně si myslím že jsem se touhle básničkou(?) výjadřil tak jak jsem potřeboval :)

Proč jsem stále nepřestal?
Možná pro tvé oči
Pro dvě růže na úbočí

Možná pro tvůj svůdný hlas
Co chtěl bych slýchat zas a zas

Možná pro tvé pohyby
Vždy lačné a bez chyby

Možná pro tvůj cit, co ti sluší
Velký hřejivý svit, ve tvé duši

Možná pro tvé jemné dlaně
Jak klávesy na pianě

Možná pro tvůj úsměv zářivý
Ten zadarmo lék léčivý

Možná pro tvůj sexappeal
Co mně mockrát oslepil

Možná pro tvé vady
A vůbec pro to že si tady

Možná pro tvůj piedestal
Proto jsem stále nepřestal…
Autor Básničkáříček, 07.04.2010
Přečteno 426x
Tipy 12
Poslední tipující: Sýkorka07, Rootness, ta.cupka., labuť, Skalsky Pavel, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klidně by se hodila do dalšího dílu básníků, kdyby se nějaký točil... :o)

07.04.2010 10:04:00 | labuť

Pěkná báseň..
mě se líbí.

07.04.2010 09:32:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí