Anotace: ráno pro probuzení

Až probudíš se zítra k ránu,
budeš vedle mě tu spát,
přitisknutá na mé hrudi,
navzájem se budeme hřát.

Až probudíš se zítra ráno,
budeš cítit snídani,
rohlík, čaj, ovoce, máslo,
k tomu něžné mazlení.

Až najednou po snídani
sama půjdeš do školy,
pevně Tvoji ruku chytnu,
ručičky se propojí.
Podívám se do Tvých očí,
o Tvůj úsměv budu stát,
políbím Tě na Tvá ústa,
jak nikdy...jak tisíckrát!
Autor Nathan Rahl, 07.04.2010
Přečteno 295x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Estelle B., labuť, Kars, Boudicca, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí