Jaká je láska?

Jaká je láska?

Anotace: Kdo mi na to odpoví?

Jaká je láska?



Jaká je láska?
Láska je veselá i smutná.

Veselá je jak slunce, jenž vychází,
to jak se milý s milou prochází.
Smutná je jakmile je v krizi
jak to vyšlé slunce co za pahorky mizí.

Jaká je láska?
Láska sladce i hořce chutná.

Sladká je jako včelí med
a chceš jíst a chutnat hned.
Hořká je jako pelyňků květ
a chceš ji poslat na jiný svět.

Jaká je láska?
Láska je drsná i něžná.

Drsná je jako drobné kamení,
ale později se sladce odmění.
Něžná je když ji pohladíš
a slovem či polibkem oceníš.

Jaká je láska?
Láska je jiná i běžná.

Jiná se zase novou stává,
ale jak zestárne, tak těžce odolává.
Běžná jakmile se v jinou promění,
tak bohatstvím tě vždy odmění.

Láska je krásná jako slunce v dlani.
Láska je krásná, když spoléháš se na ni.
Láska je krásná jako růže květ.
Láska je krásná jako ten Boží svět.
Autor lukinikitičenko, 07.04.2010
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí