ZAŤUKÁNÍ

ZAŤUKÁNÍ

Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"

ZAŤUKÁNÍ

Na dveře mého pokoje
zaťukala ženská ruka
tak jemně, jak když bez boje
ráno kaštanová slupka puká
a jak něžně zaznělo to ťukání
a naléhavě
jako když nahá dívka v trávě
polibkům se nebrání
a celé tělo od noh k hlavě
je jedno velké pozvání
a jak tiše zaznělo
to ťukání a hravě
jako když celé z plyše
uvnitř mého pokoje
přátelský se uklání
mi ve stoje
jako doušek kořalky
jako když umrzlému
vezmou hlavu do dlaní
paže mladé horalky
a potom ho zachrání!

Já nechal oči zavřené
nikdo tam nebyl, vím že ne
to jen ty, můj přelude
nikdo tam nebyl
a nikdy nebude!!
Autor Houda, 07.04.2010
Přečteno 394x
Tipy 24
Poslední tipující: Kapka, pamp_elka, divoska_jaja, zenge, hašlerka, zelená víla, Psavec, Mbonita, Jeněcovevzduchukrásného, Manon.H, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

máš úžasné obraty ..

07.04.2010 20:18:00 | zelená víla

Dobrá, pane.

07.04.2010 19:56:00 | Psavec

Nezoufej a znovu otevři oči... ST

07.04.2010 12:40:00 | Koza

Ta noc ale tvoří snění
horší je příchod kuropění:-)))

07.04.2010 12:32:00 | CULIKATÁ

prvních asi 10 řádků se mi líbí moc

07.04.2010 12:32:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí