Láska zvítezí

Láska zvítezí

Láska vždycky zvítězí,
říkává se,
to každé malé dítě ví.
Ale přiznávám se,
já moc tomu nevěřím,
a za pravdou jde muj stín.

Láska prý vždycky zvítězí,
tak proč to moje trápení nezkončí.
Proč já křičím,
a nikdo mě neslyší.
proč já běžím,
a nikdo mě nevidí.

V pohádkách se stále píše,
že vládnou zlo a temnota.
Ale láska a dobro porazí vše,
vždy zaženou je do kouta.
Autor Jan Václav Znojemský, 07.04.2010
Přečteno 406x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, L. Šebestián Borský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,ať zvítězíš také:-).

07.04.2010 13:30:00 | CULIKATÁ

pohdkou ku vítězství

07.04.2010 12:56:00 | L. Šebestián Borský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí