Odloučení

Odloučení

Anotace: Kolikrat jsem schopna prozit zklamani a bolest,kdyz jsem do nekoho zamilovana...

Hvězdičky na nebi září,
slza stéká po mé tváři.
Odloučení,to mě trápí,
nevím zda se ještě vrátí.

Voda plyne jako čas,
odloučení je tu zas.
Štěstí nepřeje nám stále,
prosit pujdu samotného krále.

Být s Tebou není v boží moci,
svěřuji se pusté noci.
Slza slzu střída,
noc pustá mě teď hlídá.

Budeme hold každý sám,
za Tebe i život dám.
Ráda Teě mám a to moc,
již končí dnešní pustá noc.
Autor Suzy13, 07.04.2010
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase v srdíčku vysvitne sluníčko a zahřeje,neboj.Bude lépe.

07.04.2010 16:16:00 | CULIKATÁ

zase bude líp

07.04.2010 14:45:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí