Omluva a vyznání

Omluva a vyznání

Anotace: Hlouposti :D

Nikdy nespadnu dolů, i když se to stává.
Nikdy se nepřestanu bát.
Nikdy nebudu ta, která ti mává
a nikdy nebudu brečet, když tu budeš stát...

Už tolikrát jsem to vzdala, promiň, já musela...
Už tolikrát jsem tě opustila, ale já to tak nechtěla.
Snažím se vyhýbat ti, nesmát se a nemluvit...
Už tisíckrát jsem se za to...chtěla konečně omluvit...

Znáš ten pocit, když to někdo schází?
Jako, když si někdo s tvými city hází...
Bezradné srdce a ještě hloupější hlava,
kdy ti konečně dojde, že tě mám ráda?
Autor Danik, 07.04.2010
Přečteno 678x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Pevya, Zasněný básník, lukinikitičenko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju :)

08.04.2010 18:44:00 | Danik

ze zklamání, je vyznaní. Krásné.

07.04.2010 23:13:00 | lukinikitičenko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí