Srdcerváč

Srdcerváč

Anotace: Noční můra opředená krutou nití života....určitě se najde nějaká,která v tomhle najde kus pravdy a velkou dávku reality

Anděli můj,podej fáč.
On je krutý srdcerváč.
Trhá bezcitně mé snění..
Ve zlo všechno krásné mění.
Bere mi všechno,už i víru..
On je sám ďável,cítím z něj síru..
Dokonce i vůni pekla..
na srdci jsem šutr vlekla.
Tys byl lunou,já tvoje víla...
Už je konec,došla síla.
Nechcu ti říkat příteli..
Jsi jen ten,co spí v mý posteli.
Autor Rootness, 07.04.2010
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, Eru Alonnar, CULIKATÁ, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké ...moc

09.04.2010 19:05:00 | Eru Alonnar

Normálně říkám nechcu...takže to je a bude v mém psaní

09.04.2010 14:05:00 | Rootness

Dobré,ale změnil bych to nechcu na nechci. Jinak nemám co bych vytkl.

08.04.2010 18:59:00 | Dane

CHápu,dobře napsané

07.04.2010 18:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí