Nevěra

Nevěra

Anotace: ...

Přestaň mi mazat kolem huby jed..
Chcu vysvětlení a chcu ho hned.
Řekni mi,kde si v noci zase byl..
Upřímně mi pověz..kolikrát si jí políbil.
Za každý dotek tobě přeju tisíc let bolu..
za to,že už nejsme my a nemůžeme žít spolu.
Za každý polibek ti přeju utrápený den.
Ať se ti život změní ve zlý sen.
Upíráš na mě svý modrý kukadla...
To kvůli nim jsem do mámení upadla.
A teď bych ti je nejraději vyškrábala.
Trápil si mě za to,že lásku jsem ti dala.
Prosíš,škemráš,přísaháš...
Ale člověku,kterým si býval,ani ke kotníkům nesaháš.
Na co si myslel,když ona ti nabízela svůj klín?
Chtěla bych ti dát ochutnat,jak moc hořký byl můj splín.
Sbal se a běž si k ní.
Utíkej za hlasem vábení.
A neříkej mi,že mě máš rád,je to lež.
Na co tu čekáš..usmíření se nekoná,tak už běž!!
Chcu být sama,slyšet déšť klapat do oken.
Dnešní den je vzácný..je to proměny den.
Z něžné bytosti se stala chladná bestie.
Co tebe i tu tvojí s klidem zabije....

A ráda!
Autor Rootness, 07.04.2010
Přečteno 341x
Tipy 8
Poslední tipující: Sýkorka07, PPetrushka, Gabriel17, Eru Alonnar, CULIKATÁ, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No buď tím človíčkem začal bych se bát:-)

09.04.2010 19:08:00 | Eru Alonnar

Za to by Ti nestáli!Posílám Ti přání lepších dnů.

07.04.2010 18:49:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí